Welkom op de officiële site van de Belgische Epagneul Breton Club, afgekort C.B.E.B. – B.E.B.C. - V.Z.W.  
 De enige die erkend is door de K.K.U.S.H. onder het nummer 618

 

De Belgische Epagneul Breton Club verwelkomt je op zijn site.

De Belgische Epagneul Breton Club werd in 1968 door een groep liefhebbers en gebruikers van honden van dat ras opgericht.

De club organiseert ontspanningsactiviteiten evenals officiële activiteiten volgens zijn reglementen en statuten en die van de Internationale Kynologische Federatie.

Per trimester wordt voor de leden van de club een tijdschrift gepubliceerd dat alle inlichtingen bevat in verband met zijn bestuurders, zijn gewezen en toekomstige activiteiten, de resultaten van schoonheidstentoonstellingen, van veldwedstrijden, van agility, enz. Ook worden raadgevingen gegeven over de gezondheid en het welzijn van de hond.

Onze eerste doel bestaat in het bewaren van de intrinsieke kwaliteiten van de hond volgens de officiële standaard van de Epagneul Breton.
In die optiek organiseren wij wedstrijden voor staande honden, veldwedstrijden genoemd, schoonheidstentoonstellingen en initiatieactiviteiten.

Of je reeds houder bent van een Epagneul Breton of toekomstige eigenaar, wij wensen je nu al vele gelukkige jaren met je kleine makker en intense emoties bij jachtpartijen of bij het spel met onvergetelijke herinneringen, daar zijn we zeker van.

Wees overtuigd dat als je je Breton goed kunt leiden, hij je het honderd keer zal teruggeven.

Het Bestuur.

 
     

   designed by ©Lequime Eleonore
Dec 2013